Medicinsk fotvård i Oxie

Hej alla mina läsare, jag önskar er välkomna till bloggen den här måndagen, det är en speciell vecka för det är veckan före jul. Det kommer att stressas och stås i så det står härliga till under denna vecka och givetvis så gäller detta även mig. Men på onsdag ska jag iväg till fotvården igen, det är alltid lika avkopplande att få en timmes fri tid, det vill säga fritid, eller egentid, tid som jag koppar av och får mina fötter omhändertagna, så bra så att jag vill rekommendera alla mina kära läsare som söker medicinsk fotvård i Oxie eller någon annanstans i Malmö att vända er till samma fotvårdsföretag som jag, nämligen till Miris Medicinsk fotvård. 

Orsaken till att jag vände mig dit första gången var för att jag hade ett problem som jag delar med så många andra, jag hade fotsvamp. Jag arbetar som sjuksköterska och jag har patienter som går till Miris Medicinsk Fotvård så jag visste att det här är ett av de bättre företagen att vända sig till för fotvård eller medicinsk fotvård i Oxie med omnejd. Så kom det sig då att även sjuksköterskan blev “patient”, eller kund, på detta fotvårdsföretag och efter några behandlingar var fotsvampen borta. Nu går jag dit regelbundet för att få en helt underbar fotmassage, det är min lilla guldkant i tillvaron. Har ni problem med fötterna kan det här med medicinsk fotvård i Oxie hjälpa även er, eller så kan ni för all del gå dit bara för att det är så härligt att få fötterna ompysslade en stund. Så blir man bjuden på så gott kaffe med kakor till när man kommer dit, så det blir både fotvård och fika, två flugor i samma smäll!