Healing och naturens kraft

Hej där bloggen! Jag har ett spännande samtalsämne som jag vill ta upp med er. Vanligtvis så brukar jag ha väldigt god koll på mina ämnen, men i det här fallet så känner jag mig lite ute på tunn is. Det ska nog gå rätt bra ändå och ämnet jag tänkte prata om är healing. Som person är jag väldigt öppensinnad och testar gärna alternativa behandlingar för att må bättre. Min hälsa är viktig och likaså mitt välbefinnande, men trots det så har jag aldrig tagit del av healing innan. Funderingarna har funnits där men då vill jag först hitta någon i Kungsbacka som erbjuder healing. Jag tror inte att det där med healing över telefon är något som skulle fungera på mig särskilt bra. Naturen har väldigt mycket kraft som jag tror människan kan dra stor nytta av, kolla bara på hur vissa människor fortfarande lever på allt från mat till läkemedel från naturen. Det är väldigt fascinerande och jag tycker det är riktigt imponerande. Att bara kunna leva med hjälp av naturen som resurs är häftigt. Hade jag haft kunskaperna som de människorna besitter så hade jag väldigt gärna velat prova hur det är att klara sig med bara naturens tillgångar, men i dagsläget så hade jag nog inte klarat mer än en vecka. Healing är på sätt och vis kraft från naturen och det handlar mycket om energi. Vad jag tycker är spännande med just den här behandlingsmetoden är hur endast vissa personer kan förmedla den formen av energi. Samtidigt så är det just den faktorn som gör mig lite kritisk, hur kan inte alla kunna få den kontakten och sprida energikraften som finns i naturen. Kanske att man kan lära sig eller så är det någonting som man föds med. Jag har inget svar på det, men det är minst sagt intressant.